Erfaren frisör i Lund med över 30 år i branschen

Vi är det självklara valet när du letar efter en frisörsalong i Lund.

Vi utför allt från hårbehandling, barbering, damklippning till barnklippning.

Läs mer om våra tjänster nedan.

Välkommen till Ghadir Frisörsalong

Idag har de flesta full koll på mode och trender och frisyren har blivit en stor del av personligheten. Därför håller vi oss ständigt uppdaterade och på jakt efter nya erfarenheter. Vi på Ghadir Frisörsalong utför allt från färgning av hela håret till utväxten, toning, avfärgning, slingor, nyansering, permanent, uppsättning, bruduppsättning, håruppsättningar och många fler tjänster. Vi klipper både herr och dam.

Locktång i ett mörkt hår

Damfrisör

Tillsammans med dig kommer vi fram till vilken frisyr du önskar. Vi har erfarenheten att klippa allt från klassiska frisyrer till moderna personliga frisyrer anpassade efter dina önskemål.

 

Se priser här

Vattenkammat hår

Herrfrisör

Vi ser till att din nya frisyr lever upp till dina önskemål och krav. Som herrfrisör har vi kunskap att klippa allt från specialklippning, grundklippning och stylar allt från klassisk till enkla frisyrer.

 

Se priser här

Barn som får sitt hår klippt

Barnklippning

Barn är alltid välkomna till Ghadir Frisörsalong, där våra frisörer tar hand om barnen på bästa sätt. Hos oss kan du alltid lita på att det blir ett bra resultat. Vi välkomnar hela familjen!

 

Se priser här

Barber-stol

Barber

Förutom frisering ser vi även till att hjälpa dig med ditt skägg. Vi erbjuder dig en härlig behandling där ett proffs utför rakning med kniv, varma omslag, skäggtrimning och klippning, välkommen!

 

Se priser här

Galleri

För regelbundna uppdateringar

Följ oss på sociala medier